Kategorier
Nyheter Tävling

Många fina prestationer på Julklappsjakten!

I helgen var det säsongens andra tävling, Julklappsjakten och det var många fina insatser på flera håll!

Än är det fortfarande tidigt på säsongen och många av våra äldre aktiva har inte börjat tävla än eller bara börjat smyga igång sitt tävlande. De första tävlingarna för många aktiva handlar då om att komma tillbaka till tävlingsvanan och öva på att föra över det man har tränat på under hösten till tävling. Det gör att resultaten kan gå lite upp och ner så här i början av säsongen men håller man i tränandet och tävlandet slutar det nästan alltid med en riktigt fin tävlingssäsong! Någon som smög igång i helgen och gjorde det riktigt bra var vår stavhoppare Robin Jacobsson som hoppade hela 5.11 i säsongspremiären! 

Robin hoppade riktigt fint och flög över 5.11 i helgen! 
Foto: Deca Text & bild

Bland våra junioraktiva var det för de flesta den andra tävlingen på säsongen och flera som gjorde säsongens första tävling i sin ”huvudgren”. För många var det lite ovant men det var även flera som imponerade. Bland annat sprang Hanna Amundin sitt första 400 m någonsin på fina 59.85! Markus Johansson och Jonas Gustén hoppade bra i längden med 6.40 respektive 6.37. Nora Jolbäck slog till med personligt rekord i ”fel gren” då hon hoppade 1.60 i höjden och Pontus Setteskog gjorde bra i från sig i flera grenar, bland annat stötte han 12.36 i kula! 

Pontus gjorde bra i från sig i flera grenar, här är han mitt i ett längdhopp! 
Foto: Deca Text & Bild

Bland våra ungdomar var det även där flera som imponerade och visar att resultaten på tävling kommer om man bara hänger i och tränar på. Freja Åhsberg slog till med nya fina personliga rekordet 1.50 i höjd och sprang även bra 60 m och 200 m. Elin Amundin var över 10 m i tresteg med 10.39 och sprang även hon bra på 60 m och 200 m. En annan som var över 10 m i tresteg var Ivar Dittmer McDuff som hoppade 10.04! Det sprangs även bra häck av flera, bland annat Wilma Eriksson och Tilda Sjöstrand i F12! Det är många som har kommit igång med tävlandet i de yngre grupperna och det bästa av allt är att de verkar ha väldigt kul på tävlingarna och peppar och hejar på varandra! 

Elin hoppade över 10 m i tresteg och sprang riktigt fort i på både 60 m och 200 m!
Foto: Deca Text & Bild
Tillbaka