Kategorier
Nyheter

Inomhussäsongen är igång

Nu är inomhussäsongen äntligen igång. I helgen avgjordes Adventsspelen som vi i Vikingen arrangerade tillsammans med Utby, så ett riktigt Ullevi arrangemang!

För de yngre aktiva i föreningen betydde detta starten på en inomhussäsong och många gjorde riktigt bra i från sig redan på första tävlingen och satte personligt rekord i flera grenar. För många var det även den första tävlingen någonsin och med det blev det självklart flera personliga rekord. Det är många som tränat bra under hösten och det ger ju såklart resultat, nu fortsätter vi träna på lite till fram tills nästa tävling som Julklappsjakten om två veckor. 

Elin Amundin var en av de aktiva i de yngre grupperna som tränat riktigt bra under hösten och persade i flera grenar!
Foto: Deca Text & Bild

För ungdomarna och juniorerna i klubben var detta en mjukstart, en träningstävling till för att börja vänja sig vid tävlingar igen efter ett långt uppehåll och prova på lite grenar man annars inte tävlar i så mycket. Två grenar som det då tävlades flitigt i var kula och höjdhopp och trots att det inte är huvudgrenen för alla aktiva var det många som gjorde bra ifrån sig och både satte nya personliga rekord och visade att man har utvecklats under hösten. Det bådar gott inför kommande tävlingar. 

Philip Karlsson gjorde bra i från sig både i höjd och kula under helgens träningstävling.
Foto: Deca Text & Bild

Eftersom att vi var en av arrangörsföreningarna så var det även många, både aktiva, föräldrar och andra som var funktionärer under helgen. Det är väldigt viktigt att det var så många som kunde ställa upp så vi kan genomföra våra arrangemang. Dels för att ge våra aktiva en chans att tävla men också för att våra arrangemang är en väldigt stor del av föreningens inkomst och vi behöver dem för att bedriva vår normala tränings och tävlingsverskamhet så ett stort tack till alla funktionärer under helgen, ni är väldigt viktiga för hela Ullevi Vikingen! 

Tillbaka