Kategorier
Nyheter

Kallelse till Årsmöte 2023

Vi bjuder in alla våra medlemmar till årsmöte på plats i friidrottens hus med jultallrik samt pris- och stipendieutdelning måndagen 20/11!

Kategorier
Nyheter

Ny klädkollektion från Craft!

Vi har ett tag kollat på nya klubbkläder och har nu skrivit under ett samarbete med Craft! Webbshop med överdragskläder, träningskläder, väskor och vissa tävlingskläder är nu öppet!

Kategorier
Nyheter

Lindholmenstafetten

Missa inte en av höjdpunkterna under Lindholmen Open Day onsdagen den 20 september! Ta med dig löpsugna kollegor, vänner eller familj och bilda ett stafettlag. Sträckan är 4 gånger 2,5 km och det kan vara lag som består av kvinnor, män eller mix. Det är också en del av företagskampen, vilket företag kan få med flest lag?

Kategorier
Nyheter

Missa inte Friidrottsskolan i augusti!

Välkomna till Ullevi Vikingens friidrottsskola på Slottsskogsvallen. Kom och testa på friidrottens alla grenar, träffa kompisar och ha kul!

V32 – Mån 7 aug – Tors 10 aug – 1380 kr (750 kr syskonpris)

V.32/33 – Sön 13 aug – Tis 15 aug – 1050 kr (550 kr syskonpris)

Klockan 10-15 varje dag där varm lagad lunch ingår!

Anmäl via formuläret här: https://ullevi-vikingen-friidrott.se/anmalan-friidrottsskola-och-tekniklager/

Kategorier
Nyheter

Vikingen representerat på förbundsårsmötet

I helgen var det inte bara Glasgow-läger utan också förbundsårsmöte i Söderhamn där tre vikingar var på plats som ombud för Göteborgsdistriktet.

Kategorier
Nyheter

Träningslägret i Glasgow

I helgen som var hölls det traditionsenliga träningslägret i Glasgow för våra juniorer med hela 23 aktiva på plats och 3 ledare.

Kategorier
Nyheter

10 vikingar på GM!

I helgen avgjordes Götalandsmästerskapen (GM) i Växjö. På GM tävlar fåra 13-14 åringar och vi hade 10 vikingar på plats i Växjö.

Kategorier
Nyheter

Starka insatser på IUSM

I helgen avgjordes IUSM i Västerås med 7 Vikingar på plats. Det i princip alla överträffade sig själva och gjorde riktigt insatser.

Kategorier
Nyheter

Dags för IUSM i Västerås!

Nu är det dags för 15-16 åringarna att ha sitt mästerskap för inomhussäsongen, IUSM i Västerås! Dit åker Vikingen med 7 aktiva.

Kategorier
Nyheter

Andreas och Thobias på IEM

Imorgon drar IEM i Istanbul igång och på plats finns två Vikingar som ska göra upp om medaljerna. Det är Andreas Kramer på 800 m och Thobias Montler i längd.