Kategorier
Nyheter

ISM i Malmö i helgen

Imorgon drar ISM i Malmö igång med 21 aktiva från Vikingen i farten. Vi hoppas såklart på en upprepning av förra årets succé.

Redan imorgon är det alltså dags för ett antal aktiva. Natalie Nilssen Zappála ska stöta kula, Andreas Kramer och Alexander Lundskog ska springa 800 m och Vidar Johansson springer 3000 m. För Andreas och Alexander är det försök men Natalie och Vidar har final direkt där framförallt Vidar har goda medaljchanser.

Vidar springer 3000 m under fredagen.
Foto: Deca Text & Bild

Under lördagen har vi betydligt fler aktiva i farten. Bland annat Helmi Hjortbäck och Elvira Tanderud på 60 m och tre vikingar, Markus Lundborg, Gustav Tartu och Melker Manne i tresteg. Dessutom är det 800 m final och försöksheat på både 200, 400 och 1500 m.

Elvira springer både 60 och 200 m i helgen!
Foto: Deca Text & Bild

Under söndagen har vi flera chanser till medaljer. Inte minst Thobias Montler i längd, där vi även har Erik Johansson. Sen blir det även mycket intressant att följa kvinnliga 200 m med Lisa Lilja, Elvira Tanderud, Helmi Hjortbäck och Alice Svantesson. Att samtliga fyra ska gå till final är väl kanske att hoppas på lite för mycket men åtminstone två av dem kan vi nog få se i en final. Vi kommer även kunna se höga hopp från vikingar i form av Ellen Ekholm i höjd och Robin Jacobsson och Oscar Janson i stav.

Vi hoppas på segergester från Ellen i helgen!
Foto: Deca Text & Bild

Tävlingen går att följa via liveresultat eller via friidrottskanalens livesändning: https://www.friidrottskanalen.se/livestream/91093

Thobias är en av helgens stora medaljfavoriter.
Foto: Deca Text & Bild

Stort lycka till allihopa!

Tillbaka