Kategorier
Nyheter

Andreas och Thobias på IEM

Imorgon drar IEM i Istanbul igång och på plats finns två Vikingar som ska göra upp om medaljerna. Det är Andreas Kramer på 800 m och Thobias Montler i längd.

Andreas går in i tävlingen redan imorgon då M 800 m är första grenen ut 17.00 (svensk tid) under torsdagseftermiddagen. Andreas ligger trea på sett till årsbästa notering i startlistan men på 800 m inne kan allt verkligen hända. Det gäller för Andreas att hålla sig borta från knuffar och stök så ska han nog kunna ta sig hela vägen till finalen som avgörs på söndagen. Andreas har ju sprungit väldigt bra under vintern med flera vinster i tuff konkurrens. Vi håller såklart tummarna för Andreas de kommande dagarna.

Vi håller tummarna för Andreas under de närmsta dagarna!
Foto: Deca Text & Bild

Vår andra Vikingen aktiva som ska tävla under IEM är Thobias Montler som hoppar kvaltävling 07.10 svensk tid på fredagen. Det borde inte vara några större problem för Thobias som har hoppat bra under hela vintern och är tvåa i statistiken inför tävlingarna. Men det ska göras också och det är tidigt på dagen vilket skulle kunna påverka resultaten. Finalen avgörs sen även den på söndagen så går allt rätt väg så kan vi ha två nyblivna IEM-medaljörer i klubben på söndag!

Vi hoppas på långa hopp av Thobias på IEM!
Foto: Deca Text & Bild

Tävlingarna sänds på SVT/SVT play så håll koll där och så önskar vi Andreas och Thobias med coacherna Per Skoog och Yannick Tregaro ett stort lycka till!

Tillbaka