Kategorier
Nyheter

Oktoberuppdatering

Nu är grundträningen igång för fullt för de flesta, Castorama börjar lida mot sitt slut, terräng-SM avgörs i helgen och det är träningsläger för ungdoms/juniorgrupperna.

Det är mitt i oktober och även om tävlingsäsongen är långt bort för de flesta så är det faktiskt terräng-SM i helgen där Vikingen har en aktiv. Vidar Johansson (som vi dessutom kunde läsa ett porträtt om i sociala medier i veckan) springer 4 km i Stockholm helgen. 

Vidar springer terräng-SM i helgen. 
Foto: Deca Text & Bild

En annan tävling som faktiskt avslutas i helgen är Castorama där vi så sent som igår faktiskt gick om ÖIS i totalställningen upp till en sjätteplats och är bara ca 300 poäng bakom västerås som ligger femma just nu. På söndag kl 13 kör vi ett sista Castorama för de som vill och kan vara med och hjälpa Ullevis lag! 

Gustav Liberg är just nu den som leder Castorama inom klubben med 2595 poäng! 
Foto: Deca Text & Bild

För det flesta är också grundträningen i full gång och ungdoms- och juniorgrupperna (födda 2010-2004) kommer i helgen åka till Stenungssund för ett riktigt tufft träningspass, lite teambuildning med bland annat bowling och gruppmöten. 

Sen stänger också webbshopen för klubbkläder på söndag 23/10! Så till alla er som behöver nya klubbkläder och ännu inte har beställt så gå in och beställ kläder där nu. Nästa gång webbshopen öppnar blir till våren så vet man att man behöver nya kläder tills inomhussäsongen så är det dags nu. Här: https://trimtex.se/sv/my-trimtex/ullevifriidrottns/ kan ni gå in och beställa kläder. OBS. Ni behöver skapa ett konto.

Glöm inte beställa klubbkläder! 
Tillbaka