Kategorier
Nyheter

Välkomna till Lindholmenstaffeten 2024

Välkommen till Lindholmenstafetten 2024!

Här kommer deltagarinformation

Tid: Torsdag den 26 september, loppet startar kl. 18:00

Plats: Lindholmen Science Park, start och mål vid Kuggen. Lindholmspiren 3-5

Evenemangsområdet I anslutning till start-målområdet hittar ni information, nummerlappsutdelning, väskinlämning, efteranmälan och presentkasseutdelning. En i laget hämtar presentkasse/wraps, ta med nummerlapp för utlämning. Ni kan hämta den både innan, under eller efter loppet

Nummerlappar och stafettpinne Ni kan hämta era nummerlappar och stafettpinne i Älvrummet i anslutning till evenemangsområdet den 26/9 mellan kl. 8:00-9:00 samt 14:00-17:30

Efteranmälan På evenemangsdagen är efteranmälan öppen på plats mellan kl.14:00-17:30.

Uppvärmning och start Missa inte den härliga uppvärmningen, var på plats med hela laget kl.17:45 vid startområdet. Uppvärmning sker i anslutning till starten tillsammans med Josefine Bertram på Prehab GBG.

Banan Längs med banan finns funktionärer för att peppa och guida er rätt. Här nedan ser ni banan i sin helhet. Då det mycket ombyggnationer i området kan det ske någon omdragning av banan.

Växling och målgång Vid startområdet sker även växlingen till övriga sträckor på högersida av startområdet. Ta det försikigt vid växlingen och för att undvika trängsel se till att enbart den löpare som ska springa nästa sträcka befinner sig i växlingsområdet och är redo för att ta emot stafettpinnen. Sista sträckan kommer få en röd text på sin nummerlapp och går i mål på vänstersida på startområdet.

Priser Det utlovas fina priser från Prehab GBG till de tre främsta lagen i varje klass. Det företag som har flest antal lag anmälda i företagskampen utlovas ett speciellt pris. Alla deltagare kommer också få chansen att vinna en övernattning på Clarion Hotel Karlatornet och Clarion Hotel the Pier som Strawberry bjuder.

Återvinning Hjälp oss hålla rent på evenemangsområdet och ta vara på ert skräp.

Deltagarlistor och resultat Deltagarlistor, resultat och information hittar ni på ullevi-vikingen-fridirott.se

Banan kan ändras pga byggnationer